Melkefrie pannekaker med Pepticate

Gode og nærende pannekaker – vi har oppskriften på melkefrie pannekaker med melkeerstatningen Pepticate. Topp gjerne pannekakene med barnets favorittfrukter, bær eller syltetøy for variasjon. Smaklig måltid!

Oppskriften for melkefrie pannekaker med egg med Pepticate er tatt frem av Nutricia for ditt barn med melkeallergi og som derfor trenger en melkefri kost.

 

Antall porsjoner: 5–7 små pannekaker

Ingredienser

3 dl vann
9 måleskjeer Pepticate-pulver
1 egg
1 dl hvetemel
ev 1 krm salt

Tips: Bland en spiseskje bær- eller fruktpuré i røren som variasjon.

Fremgangsmåte

Visp sammen egget med 1 1/2 dl vann i en bolle.
Bland inn melet, og visp til en glatt røre.
Tilsett resten av Pepticate-pulveret, og salt eventuelt litt.
Stek pannekakene i melkefri margarin eller olje.
Pannekaker som blir til overs, kan fryses.